fbpx
Finspångs Brunnsborrning

”Mycket stolt över 100% i kundnöjdhet!”

Vi på FBB är tacksamma att vi, trots speciella tider, kunna se tillbaka på ett sysselsatt 2021 rent beläggningsmässigt så här långt. Särskilt stolta är vi över att vi nått den magiska siffran 100 procent kundnöjdhet.

– Det är vi så klart mycket stolta över. Vårt långsiktiga mål har varit att ligga över 90 procent och vi har arbetat hårt och aktivt mot det målet. Vi är måna om att inte tumma på vår kvalité och är lika noggranna mot en enskild privatkund som mot en stor fastighetsägare. Ett stort beröm till hela vår organisation och våra härliga medarbetare som gjort detta möjligt, säger VD David Johansson.

Trots pandemitider ser vi en liten ökning i kunduppdrag för vatten och borrning för bergvärme. Generellt har bygg och anläggning sett en ökning inom konsumentsidan under pandemin och vi upplever att ovanligt många privatkunder valt att prioritera och satsa på sina hemmaprojekt. Något som vi självklart är ödmjukt tacksamma för i dessa pandemitider. Vårt nya systerbolag Tektonik Nordic AB (som ni kunde läsa om under våren) är också ett glädjeämne som vi hoppas och tror mycket på.

– Vi kan också se en generellt ökad medvetenhet kring miljön, både hos privat- och företagskunder, med en ökad efterfrågan av alternativa lösningar, som exempelvis förnybar geoenergi. Vi har även ökat antalet borrade vattenbrunnar från 200 till ca 300 brunnar per år. Däremot har det varit lite tuffare tider på grund av alla prisökningar och för våra entreprenadborrningar. Men vi börjar se en ljusning mot att nå ett normalläge igen för dessa uppdrag. De snabba prisökningarna och försenade leveranstider är däremot svårare att parera för, säger David.

Det finns en hel del spännande projekt under hösten. Nya geoenergisystem för Postnords distributionscentral i Norrköping åt Assemblin VS, Renalls nya kontor och för Bravida i Klinga utanför Norrköping för att nämna några.

– Vi jobbar även för Rejmes Lastvagnar i Linköping och har en hel del pumpserviceuppdrag inklusive vattenrening och borrningar för vattenbrunnar på gång. Det finns många skäl att se fram emot en hoppfull höst för FBB, säger David.

Nyheter

Barncancerfonden julen 2023

Tack för 2023

Året går mot sitt slut och vi vill tacka både kunder och samarbetspartners för den

Läs mer