fbpx
Finspångs Brunnsborrning

Nya medarbetare hos FBB Finspångs Brunnsborrning

Dennis Hedman, 25, och Eric Söderholm, 24, är två killar från Finspång som nyligen börjat som borrare hos FBB Finspångs Brunnsborrning. Eric kommer närmast från bilfirman Excellent Cars och Dennis har en bakgrund på Siemens Energy och ALT Hiss i Norrköping, där han tidigare arbetat med slutmontage och som hissmontör. Nu har både Dennis och Eric tagit steget och blivit del av gänget hos FBB.

– Jag var trött på att arbeta inomhus med hissar. Att få vara utomhus och arbeta har alltid varit något jag varit intresserad av och det får jag verkligen här, berättar Dennis.

Utbildad på Industriprogrammet vid Curt Nicolin Gymnasiet, tog Dennis chansen när en av hans vänner, som redan arbetade på FBB, rekommenderade honom att höra av sig till David, VD på FBB. Även Eric blev rekommenderad av sina vänner.

– Jag ringde David och resten är historia, säger Dennis med ett leende.

Med deras nya arbetsuppgifter som innefattar svetsning, borrning efter energi och vatten samt entreprenadjobb såsom pålning av rör, är de båda redo och entusiastiska över variationen i arbetet.

– Just för att det är en sådan bred roll, med varierande uppgifter, gör det roligt att gå till jobbet. Jag var redo för något nytt efter min tid på bilfirman och det fick jag verkligen, säger Eric.

– Det bästa är att träffa kunderna och att vara utomhus. Att ha bra kollegor och att få resa runt till olika platser är fantastiskt. Jag älskar att andas in frisk luft, så det här jobbet är perfekt för mig, förklarar Dennis.

Dennis ger en eloge till FBB som arbetsgivare och berättar om den positiva sammanhållningen inom företaget.

– Det finns en stark känsla av gemenskap. Vi pratar, har kul tillsammans och får bra information från företagsledningen.

Eric lyfter värdet av en kompetent arbetsplats, med både djup och bred kunskap om yrket, något han vill ta vara på.

– Under de sex månader jag har varit på FBB har inlärningen varit praktisk och på riktigt. Då det inte är ett så vanligt jobb, är det svårt att lära ut teoretiskt. Därför handleder kollegor och chefer direkt på platsen där vi jobbar och vi får lära oss från grunden, från starten av ett projekt till det sista finliret, säger Eric.

Med julen runt hörnet ser Dennis fram emot att njuta av lite välförtjänt ledighet, men han är påpekar samtidigt att han ser fram emot att få fortsätta bidra till gänget på FBB Finspångs Brunnsborrning.

– Att få vara en del av FBB känns som att vara en del av en familj. Det är en plats där man verkligen känner sig välkommen och uppskattad, berättar Dennis.

Vi är både glada och stolta över att få välkomna Dennis och Eric till gemenskapen och ser fram emot att fortsätta erbjuda en god arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och utvecklas. Med rådande turbulenser i omvärlden och den minskade köpkraften i samhället är vi tacksamma över att kunna nyanställa. Även om vi gör det med viss försiktighet då vi för närvarande känner av lågkonjunkturen, tror vi på framtiden och vill fortsatt stärka upp vårt team med rätt typer av personer vilket både Eric och Dennis är. Mycket pekar på att samhällets intresse om friskt vatten och förnybar energi fortsatt kommer växa på sikt. 

Återigen varmt välkomna till oss Dennis och Eric!

Nyheter

Barncancerfonden julen 2023

Tack för 2023

Året går mot sitt slut och vi vill tacka både kunder och samarbetspartners för den

Läs mer
Borrning för ny mark i Värtahamnen

Borrning för ny mark i Värtahamnen

I Värtahamnen pågår ett imponerande borrningsarbete som är en del av byggandet av en helt ny stadsdel. Här arbetar FBB Finspångs Brunnsborrning AB tillsammans med Skanska för att skapa en robust och säker krockzon runt den nya halvön.

Läs mer