fbpx
Finspångs Brunnsborrning

“Vår borrigg XS är perfekt för uppdrag på villatomten”

2019 var ett spännande och innehållsrikt år. Vi färdigställde vårt största geoenergiprojekt; 30 000 meter fördelat på 180 energibrunnar för IKEA Göteborg, gjorde ett stort jobb för Nyköpings lasarett och blev färdiga med första etappen för projektet på Slussen i Stockholm. Våra engagerade medarbetare fick också möjligheten att borra rekordmånga vattenbrunnar i och med de låga grundvattennivåer som vi haft de senaste åren. Vi kan också konstatera att vi investerat i en rad intressanta tillskott i vår maskinpark. Ett av dessa är vår nya inlyftningsbara borrigg XS.

– Den är perfekt för uppdrag på villatomten, men kan också användas inomhus med specialbyggd och kortare mast. Borriggens smidiga storlek gör den möjlig att lyfta in på villatomten och gummilarvbanden kan lyfta sig vid svängar för skonsamma vändningar, för att göra så lite åverkan som möjligt på underlaget, säger VD David Johansson. Hela FBB vill också rikta ett stort tack till alla kunder och samarbetspartners för visat förtroende och som ger oss framtidstro!

Läs mer om borriggen XS här!

inlyftningsbar borrig

Nyheter

Borrning för ny mark i Värtahamnen

Borrning för ny mark i Värtahamnen

I Värtahamnen pågår ett imponerande borrningsarbete som är en del av byggandet av en helt ny stadsdel. Här arbetar FBB Finspångs Brunnsborrning AB tillsammans med Skanska för att skapa en robust och säker krockzon runt den nya halvön.

Läs mer