fbpx
Finspångs Brunnsborrning

Utökad vattenkapacitet i S:t Anna

Redan 1994 borrade FBB Finspångs Brunnsborrning i Sandens fritidsområde i Söderköpings kommun och nu är det dags igen. Då området successivt expanderats genom åren har kapaciteten blivit allt mer begränsad. Därför kompletteras och stärks området upp med ytterligare en vattenbrunn. Den innebär en ökad driftsäkerhet samt en stabilare och robustare anläggning. FBB:s totalansvar innefattar val av brunnsplacering, dimensionering av brunn, pumpar och pumpledningar till vattenverket samt det allra viktigaste: utförandet av borrning och montering av pumpar med ett bra resultat och en nöjd slutkund.

– Det är roligt att vi åter får förtroende för ett nytt projekt i S:t Anna i nära samarbete med Söderköpings kommun. Den nya brunnen ger en samlad kapacitet på cirka 10 kubik i timmen, vilket med god marginal täcker in nuvarande behov och även ger möjlighet att koppla på fler hushåll i området för dessa brunnar, säger David Johansson.

Nyheter

Borrning för ny mark i Värtahamnen

Borrning för ny mark i Värtahamnen

I Värtahamnen pågår ett imponerande borrningsarbete som är en del av byggandet av en helt ny stadsdel. Här arbetar FBB Finspångs Brunnsborrning AB tillsammans med Skanska för att skapa en robust och säker krockzon runt den nya halvön.

Läs mer