fbpx
Finspångs Brunnsborrning

Klimatsmart geoenergi för två stora fastigheter i Hällestad i Finspångs kommun 

FBB Finspångs Brunnsborrning har under året tilldelats uppdraget att installera förnybar energi till Hällestadgården och Hällestad kyrka. Dessa investeringar syftar inte bara till att minska klimatpåverkan, utan även att sänka fastigheternas uppvärmningskostnader. 

Projekten innefattar en imponerande borrning på totalt 2 720 meter, vilket har resulterat i 14 energibrunnar. Genom detta arbete reduceras det totala koldioxidutsläppet med hela 101,5 ton årligen.  

FBB Finspångs Brunnsborrning vill passa på att tacka Finspångs församling och Finspångs kommun för förtroendet att genomföra dessa viktiga projekt. Dessutom är vi tacksamma för samarbetet med Tjällmo Vatten och Värme, samt ED Bygg och Rör och Sanitetsmontage. 

Denna övergång till klimatsmart geoenergi är en viktig milstolpe för både Finspångs församling och för Finspångs kommun och bidrar till en mer hållbar framtid. Genom att välja förnybar energi har man visat sitt engagemang för att bekämpa klimatförändringarna och skapa en bättre miljö. 

För mer information om detta projekt och andra framsteg inom hållbar energi kontakta David Johansson för mer information, david.johansson@fbb.se eller direkt på 0703–95 45 96 

Se också respektive film nedan. 

Nyheter

Barncancerfonden julen 2023

Tack för 2023

Året går mot sitt slut och vi vill tacka både kunder och samarbetspartners för den

Läs mer