FBB BORRNING PRIVAT: Bergvärme och vattenbrunnar för hushåll.

FBB är ledande i regionen när det gäller borrning för bergvärme och vattenbrunnar till privata hushåll. Våra kunder finns främst i Östergötland, Sörmland och Närke, samt norra Småland. Vår långa erfarenhet innebär trygghet för dig – och långsiktigt hållbara lösningar som gynnar både privatekonomin och miljön.

 

BERGVÄRME för hushåll

privat-thumb-1Har du villa och vill satsa på förnybar värme och kyla med överlägsen livslängd och lägsta energikostnaderna? Satsa på bergvärme från FBB – det hållbara och underhållsfria energialternativet som tar till vara solenergin som finns lagrad i marken under dig. FBBs borrteam har ledande geotermisk och borrteknisk kompetens – därför kan du räkna med en trygg och säker investering som gör skillnad i många år framåt.  Läs mer om bergvärme.

 

VATTENBRUNNAR för hushåll

privat-thumb-2Vatten är vårt viktigaste livsmedel och en självklar del i ett fungerande hushåll. Vi på FBB hjälper dig hela vägen – från planering och placering av borrhål (viktigt!) till rinnande vatten i kranen. Din djupborrade vattenbrunn är typgodkänd enligt Geotec och ger dig garanterad tillgång på vatten året runt. Enklare och tryggare kan det inte bli. Läs mer om vattenbrunnar.

 

VÄRMEPUMPAR för ekonomin

värmepumparGenom att använda värmepumpar går det att få gratisenergi från solen. Det är skonsamt mot miljön samtidigt som det är gynnsamt mot plånboken. Det finns olika sätt att använda sig av solenergin. FBB är oberoende samarbetspartner till ett flertal värmepumpsleverantörer och ger dig råd på bästa lösning utifrån dina specifika förutsättningar.  Läs mer om värmepumpar.